make free website


Marknadsföring

Grundpelaren som hjälper ett företag att existera och synas inför sin potentiella kundkrets. Ditt företags identitet.

Ordet marknadsföring är något mycket stort i företagsvärlden. Här handlar det alltid om att ha den spjutspets som ser till att företaget tar de planerade marknadsandelarna inom varje område verksamheten existerar. Marknadsföring är också det som innebär att dina kunder, potentiella kunder och alla andra har en chans att få kännedom om ditt företags existens. Helt enkelt så blir en bra marknadsföring ditt företags identiet. Tänk också på att detta även gäller vid dålig eller felaktig marknadsföring. Med hjälp av Calo Consulting får du alltid en bra och anpassad marknadsföring.

När du anlitar oss som konsult, för att utveckla och förbättra företagets marknadsföring, kommer vi alltid att se till helheten. Hur uppfattar kunder, klienter och besökare dig och ditt företag? Detta kallas för att skapa en identitet för företaget. När du vill att alla ska finna dig intressant och uppfatta dig på samma sätt i alla led anlitar du Calo Consulting. Även här finns ett brett nätverk, där vi och alla våra samarbetsparners hjälper dig till effektiva lösningar och resultat.

Konsult inom marknadsföring

Något som förmodligen alla företagare är på det klara med idag, är att sök och synbarhet på Internet är ett måste för företagets framtid. Här kommer då du som har en fysisk butik ha ett helt annat marknadsföringskoncept, än de företagare som enbart är presenterade på nätet. De företag som både har en fysisk butik samt en webbutik, kommer naturligtvis att vara de som måste marknadsföra sig mest. Hur som helst är det inte lätt att finna det perfekta konceptet för ett företags marknadsföring. Här finns det idag flygblad, annonser i dagspress, veckoblad, sociala media, virtuella nyhetsbrev samt företagets egen hemsida. Vi på Calo Consulting vet precis vad som kommer att passa dig och ditt företag.

Marknadsföring-Konsult

Ett företag som inte har någon marknadsföring, eller som förmedlar sin marknadsföring på fel sätt, kommer inte att överleva i dagens hårda konkurrens. Detta gäller både den fysiska handeln och e-handeln. Att finna det rätta konceptet för en bra marknadsföring kan vara mycket avancerat.

Starta ett hållbart samarbete med Calo Consulting

Små val kan göra stor skillnad

Calo Consulting

Ditt bästa val av konsult eller operativ kropp för effektiv e-handel och ökad försäljning för dig och ditt företag. Anlita Calo Consulting idag!

Lundby Invest AB

Calo Consulting är en del av Lundby Invest AB.
Calo Consulting                     
Bultgatan 34                     
442 Kungälv